Logotip de Adolescents.cat

Sabies que l'enveja et pot fer millor persona?

per Redacció, el 5 d'agost de 2023 a les 06:00
L'enveja és un dels sentiments més desagradables de sentir, però, sabies que pot tenir coses positives?

La doctora Susan Biali assegura que les persones o situacions que et fan sentir enveja et poden donar pistes sobre les coses que t'apassionen. "Si veus a algú fent alguna cosa que et produeix ressentiment i enveja, pregunta't si és una cosa que hauries de començar a buscar i fer".


Per exemple, imagina que coneixes a una persona amb un hobby molt divertit i això et produeix enveja perquè tu no en tens cap. En comptes de sentir-te malament amb tu mateix/a, aquesta situació t'ha de servir d'impuls per buscar alguna cosa que t'apassioni.

Per tant, no has de veure l'enveja com un obstacle per la teva felicitat, sinó que és una motivació per sortir del conformisme i la passivitat. Converteix l'enveja en admiració i fes-la servir a favor teu.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: