Aquesta famosa actriu anuncia la seva nova marca de roba sostenible

per Redacció, el 12 de juliol de 2023 a les 06:00
Angelina Jolie, coneguda actriu i activista estatunidenca, obrirà el seu propi atelier de moda sostenible sota el nom d'Atelier Jolie a l'antiga casa de l'artista Jean-Michel Basquiat a Nova York.

La marca utilitzarà materials rebutjats, roba vintage d'alta qualitat i teles sobrants d'una manera revolucionària i respectuosa amb el medi ambient per a produir peces úniques i superiors.


L'objectiu de l'Atelier Jolie és promoure la cooperació internacional entre artistes, dissenyadors, gravadors i artesans. A la vegada que miren de conscienciar sobre el tema dels residus tèxtils i fomentar l'ús de la moda sostenible.

Més de 100 milions de tones de residus tèxtils s'eliminen en abocadors cada any. Per a donar-li una segona oportunitat a la roba desgastada i produir peces d'alta qualitat amb un significat únic, l'Atelier Jolie es dedicarà a reparar-la i reciclar-la.


L'actriu va expressar la seva emoció en un vídeo publicat al seu compte d'Instagram avançant-se a la inauguració de l'Atelier Jolie, que es preveu per a aquesta tardor.

Podeu seguir l'evolució d'aquest projecte en el compte d'Instagram @atelierjolieofficial

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: