Gigi Hadid i Leonardo DiCaprio tornen a estar junts?

per Redacció, el 12 de juliol de 2023 a les 06:00
Després de mesos de rumors, fonts pròximes a la parella han confirmat que Gigi Hadid i Leonardo DiCaprio tornen a estar junts. El cap de setmana del 4 de juliol se'ls va veure assistint a diverses festes junts i tenint moments privats.

Els rumors d'una relació entre Hadid i DiCaprio circulen des de setembre de l'any passat. Sembla que tots dos han connectat en un nivell més profund. DiCaprio se sent atret per la maduresa de Gigi Hadid, el seu compromís amb les causes socials i el seu enfocament a criar a la seva filla, segons fonts pròximes a la parella.


La seva relació ha experimentat alts i baixos al llarg dels mesos, amb rumors que van des del desinterès de Hadid fins a l'enamorament. Recentment, han estat vistos junts en esdeveniments públics i en llocs públics, la qual cosa sembla confirmar que la seva relació ha progressat a un nivell més seriós.

Corria el rumor que Leonardo DiCaprio només estava amb noies de fins a 25 anys, això, però hauria canviat en cas que estigui sortint amb la Gigi Hadid, ja que la model té actualment 28 anys.


Us agrada la nova parella?

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: