Stay Homas, The Tyets, Triquell, Buhos... a la 20ª edició de l'Acústica: te'ls perdràs?

per Redacció, el 11 de juliol de 2023 a les 14:51
El festival Acústica ha presentat el seu cartell amb artistes com The Tyets, Stay Homas, Miki Núñez, La Casa Azul o Buhos, entre d’altres!

Es tracta de la 20ª edició del festival, i per celebrar aquestes dues dècades han preparat una programació molt amplia amb una quarantena de concerts.
 

El festival fa una gran aposta pels valors que estan marcant la nova generació d'artistes catalans com Figa Flawas, Julieta, Triquell, Mushkaa, Lal'Ba o Socunbohemio.

Les actuacions tindran lloc del 31 d’agost al 3 de setembre i es duran a terme en tres escenaris repartits pel nucli urbà de Figueres. Tots els concerts seran d’entrada lliure per tal de garantir l’accés a la cultura a tots els públics.

T’ho perdràs?


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: