Tom Holland parla de la seva addicció a l'alcohol

per Redacció, el 12 de juliol de 2023 a les 06:00
En una entrevista exclusiva amb el programa "On Purpose" de Jay Shetty, Tom Holland, conegut per interpretar a Spider-Man, va parlar sobre la seva batalla contra l'addicció a l'alcohol. El jove actor es va descriure a si mateix com "totalment addicte a la beguda" i va explicar com es va adonar que tenia un problema.

Tot va començar el gener de 2022, quan l'actor va decidir seguir la tradició britànica "Dry January", on la persona s'absté de beure alcohol durant tot el mes, perquè durant les vacances de Nadal ja es beu molt.


En aquell moment, la seva addicció va empitjorar. Va reconèixer que "tot en el que podia pensar era a prendre una copa". Per aquesta raó, va decidir que mantindria la seva abstinència fins al seu aniversari al juny a causa d'aquesta preocupació.

Holland va aconseguir mantenir-se sobri durant tot el procés amb determinació i força de voluntat. Durant aquest període, va reflexionar sobre les causes del seu alcoholisme i va comprendre que bevia per a sentir-se més còmode en entorns socials.


L'actor ha dit que ha estat una de les millors decisions que ha pres i ara pot afrontar els esdeveniments socials sense necessitat de beure alcohol. Espera que la seva història animi a tots aquells que també es troben en aquesta situació i els ajudi a superar-la.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: