El primer cotxe volador podria estar a la venda molt aviat

per Redacció, el 12 de juliol de 2023 a les 06:00
Bones notícies per als fans de la tecnologia i la innovació: Alef Aeronautics, una empresa californiana, està treballant en el llançament d'un automòbil volador.

Ara ha rebut el permís de l'Administració Federal d'Aviació (FAA) dels EUA per a realitzar proves de vol abans de treure'l al mercat. D'aquesta manera, el prototip podrà volar i recopilar dades per a millorar el producte acabat.


El president d'Alef Aeronautics, Kim Dokhovny, ha expressat el seu entusiasme per la perspectiva de proporcionar un transport més ràpid i més respectuós amb el medi ambient que permetrà a les persones i empreses estalviar temps.

El primer disseny denominat Model A, tindrà un sistema de propulsió elèctrica i seients per a dos passatgers. Per a proporcionar la sustentació necessària per a volar, el vehicle tindrà quatre motors elèctrics.


Es preveu que tingui un abast d'aproximadament 322 quilòmetres per viatjar per terra i fins a 177 quilòmetres en vol. Tindrà un preu d'uns 285.000 euros i estarà disponible per al seu llançament a finals de 2025.

Amb inversors de renom com el dissenyador de Bugatti i Jaguar, aquest projecte té una base financera impressionant. El cotxe volador Model Z, que també està desenvolupant actualment Alef Aeronautics, és encara més gran i millor.

Aquesta innovació en la fabricació d'actuacions voladores és un pas fascinant cap al transport del futur. Tot i que el preu d'aquest primer model és molt elevat, han assegurat que estan treballant per poder posar-ne un a la venda en un futur per un preu més assequible, el qual rondaria els 35.000 euros.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: