Logotip de Adolescents.cat

Confon els bitllets amb papers de colors i els talla a trossets

per Redacció, el 13 de juliol de 2023 a les 06:00
Una nena de 4 anys estava a casa del seu tiet quan es va trobar uns quants bitllets i es va pensar que eren papers de colors. Poc després, el seu cosí compartia el resultat a través del seu compte de TikTok, el qual es va viralitzar per la seva gravetat.

L'Alexander havia acumulat bitllets de $50, $100, $200 i $500 per poder arreglar el seu cotxe després de partir un accident. La petita, però, va canviar els seus plans retallant tots els bitllets en trossos petits.

 
@alexander_cera #CapCut #fyp #4u #foryoupage #💸 #prima #accidente #dinero #ahorros #cinturonazos ♬ Hombre Del Equipo - Flxcco


Els seus pares no es van voler fer càrrec del problema, raó per la qual l'Alexander haurà de continuar estalviant.


Algunes persones van dir-li per comentaris que podia anar al banc i mirar de canviar-los i és que a Mèxic si un bitllet està trencat o danyat, però conserva més del 50% de la seva grandària i presenta els elements de seguretat, com la marca d'aigua i la tinta que canvia de color, és vàlid per al seu bescanvi. Això sí, sent trossos tan petits poden decidir no donar-li uns bitllets nous.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: