Comprar-se una casa per 1€? És possible i una tiktoker explica com fer-ho

per Redacció, el 14 de juliol de 2023 a les 11:00
Una jove ha compartit per TikTok tot el procés de com ha comprat una casa per només un euro. Donant així l'oportunitat a més persones que ho vulguin fer.

La Yasmina va comprar la casa en un poble italià perquè aquest tipus de venda no està permesa a Espanya. Ella ha declarat inequívocament que la transacció és legítima, malgrat els costos addicionals, i que no és una estafa.


Explica en el seu vídeo que primer s'ha de realitzar una cerca a Google de "cases per 1 euro a Itàlia", triar la ciutat i la casa d'interès, i després posar-se en contacte amb l'ajuntament per a verificar la disponibilitat i venda de la propietat.

Una vegada fet això, s'ha de supervisar la transacció a través d'una agència immobiliària, que costa uns 500 euros, i s'encarrega que les escriptures se signin davant un notari, la qual cosa agrega uns altres 2.500 euros al preu final. Així que finalment la casa, acaba sortint per uns 3.000€.


S'ha de dir que tot i que aquests habitatges ofereixen una oportunitat única sense endeutar-se, són cases que necessiten reformes.

Aquesta història ha captat l'atenció de molts joves que aspiren a tenir casa pròpia i demostra que existeixen formes innovadores de fer realitat aquest somni sense caure en la pobresa. Te la compraries? 
 
@yasminarakibrequena compro una casa por 1€ y te explico paso a paso cómo te puedes comprar otra casa por 1€ #oneeurohomes #reforma #italia #mussomeli #ugccreator ♬ sonido original - Yasmina Rakib Requen



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: