Harry Styles llegeix les notes finals d'una fan en el concert de Barcelona

per Redacció, el 13 de juliol de 2023 a les 06:00
El famós cantant Harry Styles va fer vibrar l'Estadi Olímpic amb 56.500 persones. Un concert que va estar ple de sorpreses i bromes i on es va guanyar el cor de tothom. El Harry Styles és conegut per interactuar molt amb el públic durant els concerts i aquesta vegada va fer una cosa que no havia fet fins ara.

Va sorprendre a tots en llegir les notes de fi de curs de la universitat d'una estudiant de Bilbao enmig del seu concert a Barcelona. La fan portava un cartell on deia "Llegeix la nota dels meus exàmens de la universitat. He aprovat?" Quan Harry Styles va veure això, va anar a buscar el paper amb les notes i li va preguntar si estava segura que les volia saber davant de tothom. Un moment que va estar ple d'humor.


La Paula encara estava emocionada i utilitzava el seu telèfon per a gravar el moment en què Harry Styles revelava les seves notes d'una manera molt secreta, generant anticipació. La nota que l'alumna basca va obtenir va ser d'un 6'3 sobre 10, superant així el curs. El públic i l'artista es van omplir d'alegria en conèixer l'assoliment de Paula.

 
@els40_ El moment més random del concert 😱🍓 #harrystyles#harrystylesloveontour #harrystylesbarcelona #loveontourbarcelona #loveontourbarcelona2023 #els40 #musicaencatala #radiomusical #radiomusicalcatalunya ♬ sonido original - ELS40



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: