Timothée Chalamet protagonitzarà la nova pel·lícula de "Charlie i la fàbrica de Xocolata"

per Redacció, el 14 de juliol de 2023 a les 06:00
"Wonka", la preqüela de "Charlie i la fàbrica de Xocolata", ha presentat el seu primer tràiler, protagonitzat per Timothée Chalamet en el paper del jove Willy Wonka, que anteriorment va ser interpretat per Johnny Depp.

En aquesta preqüela veurem com Willy Wonka va obrir el seu negoci de xocolates i ens submergirem per complet en la fantasia i la màgia del món de Roald Dahl.


Hugh Grant interpreta a un dels coneguts Oompa-Loompas, com ho revela el tràiler. La pel·lícula, dirigida per Paul King i escrita per Simon Farnaby, està programada per a arribar als cinemes el desembre de 2023.

Timothée Chalamet té l'oportunitat de presentar una versió més jove i distintiva del personatge mentre treballa amb un elenc estel·lar que inclou a Sally Hawkins, Rowan Atkinson, Olivia Colman i Keegan-Michael Key. No obstant això, el públic sempre recordarà a Johnny Depp i la seva memorable actuació.







Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: