Logotip de Adolescents.cat

La història darrera la pel·lícula Barbie

per Redacció, el 20 de juliol de 2023 a les 10:00
La directora de la pel·lícula "Barbie", Greta Gerwig, ha revelat la intenció original darrere del film. En una entrevista, Gerwig va parlar sobre la inspiració de la pel·lícula i el missatge que pretenia transmetre. Ella veu a "Barbie" com una història de mare i filla que es basa en el vincle entre la creadora de Barbie, Ruth Handler, i la seva pròpia filla, Barbara. 

Gerwig va analitzar com ha canviat Barbie al llarg dels anys i com diverses generacions s'han vist influenciades per la icònica joguina. Allunyant-se dels estàndard entre el bé i el mal, volia presentar a Barbie com un personatge complex.


Ruth Handler i la seva filla Barbara compartien un estret vincle que va servir de base per al nom i el desenvolupament inicial de Barbie. Una nina que ha tingut un gran impacte en nenes i dones, inspirant-les a somiar en gran i tenir confiança en la seva capacitat per a aconseguir qualsevol cosa, malgrat la controvèrsia que l'ha envoltat al llarg dels anys. 

El 21 de juliol, "Barbie" s'estrenarà als cinemes, transportant als espectadors a un món ple d'alegria, ball i rosa.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: