Xanguito presenta nou tema i no el podràs deixar de ballar

per Redacció, el 13 de juliol de 2023 a les 06:00
El grup mallorquí Xanguito ha presentat el seu nou senzill "Cor Eixut", una oda musical que combina ritmes llatins amb influències de pop-folk mediterrani.

Xanguito va néixer l'any 2017 a Mallorca i s'ha consolidat en una referència dins l'escena musical balear, amb tres discs d'estudi i cançons que ja formen part del repertori popular de les Illes Balears.


La seva música es caracteritza per un mestissatge d'estils i ritmes, creant una proposta fresca i festiva. El seu so fusiona elements de diferents gèneres, com el pop, el folk, l'electrònica i la música llatina, donant lloc a una experiència sonora energètica i contagiosa.

Les seves cançons reflecteixen l'essència mediterrània i les seves lletres se centren principalment en temes com l'amor i la natura. Transmeten missatges positius i plens de vitalisme, alhora que evoquen la bellesa dels paisatges illencs i la connexió amb la terra.


A què esperes per escoltar-los?


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: