Les vacances d'estiu són la millor època per tenir sexe: per què?

per Redacció, el 14 de juliol de 2023 a les 06:00
Les vacances són la millor època per tenir sexe. És quan estàs més relaxat/da i més lliure i, per tant, quan més temps tens per tenir relacions sexuals.

A més, segons un estudi realitzat per Passport-photo, la majoria de les persones consideren que el sexe és millor quan es practica fora de casa. I no és d'estranyar, ja que els hotels et donen una intimitat que no tens a casa els pares o amb els companys de pis.


Però aquest no és l'únic motiu, sinó que quan estàs de vacances sols estar més predisposat a provar coses noves, la qual cosa pot ajudar-te a satisfer algunes de les teves fantasies sexuals. Qui no ha somiat alguna vegada en tenir sexe a la platja o a la piscina?

I hi ha un altre factor molt importat que també influeix en el nivell d'excitació: la quantitat de roba. Durant les vacances d'estiu tothom va més lleuger de roba i pots veure al teu crush sense samarreta, la qual cosa pot ser molt excitant.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: