Logotip de Adolescents.cat

Una famosa app catalana anuncia el seu tancament al setembre

per Redacció, el 14 de juliol de 2023 a les 10:00
L'aplicació Verse, coneguda per ser l'alternativa catalana al Bizum, ha comunicat que el 13 de setembre deixarà d'estar operativa. Els usuaris poden començar a retirar tots els diners que tenen a l'app des d'avui i fins d'aquí a 60 dies.

L'empresa va ser creada l'any 2015 per Borja Rossell, Dario Nieuwenhuis i Àlex Lopera. Ràpidament, es va convertir en una de les empreses més importants del sector i l'any 2017 van anomenar com a màxim responsable Bernardo Hernández, cofundador d'Idealista. Finalment, l'any 2020 va ser adquirida per Block, fundada per Jack Dorsey, un dels creadors de Twitter.


Ara, però, es veuen en l'obligació de tancar l'aplicació definitivament perquè, segons han explicat en el comunicat, no troben una manera sostenible de continuar creixent. A més, fonts de la companyia expliquen que una part de la plantilla serà recol·locada a altres projectes de l'empresa.

Si ets usuari de Verse has hagut de rebre el comunicat al teu mail. Per retirar els diners cal que vagis a l'aplicació, a l'apartat de transferències bancàries i facis la retirada. Si tries la retirada estàndard tindràs els diners en un màxim de 24 hores, però si la vols instantània has de saber que l'app cobra una comissió d'entre 20 cèntims i 2 euros, depenent de l'import extret.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: