Zayn Malik explica per què va abandonar One Direction

per Redacció, el 17 de juliol de 2023 a les 10:00
L'ex-integrant de One Direction, Zayn Malik, ha trencat el seu silenci després de 6 anys i ha compartit les raons que el van portar a deixar la banda.

Zayn ha reconegut a l'entrevista del pòdcast "Call her daddy" d'Alex Cooper que un dels factors clau en la seva difícil decisió de deixar One Direction va ser l'absència d'intimitat. Zayn va sentir la necessitat de fer un pas enrere i créixer ell com a persona després d'anys d'estar exposat constantment als mitjans.


A més, Zayn va revelar que amb el temps, les coses van començar a anar malament entre els membres de One Direction. Els llaços d'amistat es van afeblir després de cinc anys de compartir experiències memorables i viure en una bombolla mediàtica. El cantant va reconèixer que estaven farts els uns dels altres i que la seva contínua proximitat els havia desgastat.

Abans que les coses se n'anessin de control, Zayn va decidir deixar la banda. "Jo volia ser la primera persona a sortir i fer el meu propi disc, sent completament honest. Per primera vegada, vaig dir: 'Continuaré endavant'". 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: