Donar 1.000 euros als treballadors que tenen fills: la iniciativa d'una empresa italiana

per Redacció, el 17 de juliol de 2023 a les 06:00
La natalitat està baixant i alguns països han començat a incorporar mesures per incentivar que les parelles tinguin fills. Itàlia n'és una d'elles i l'empresa Villa dei Fiori ha estat una de les primeres a començar a donar 1.000 euros a tots els seus treballadors que tinguin fills, per cada un d'ells.

Els primers a beneficiar-se d'aquesta mesura han estat una parella de fisioterapeutes que han tingut dos fills, Rosa i Gennaro. En total s'han endut 2.000 euros per poder fer front a les seves despeses.


"Amb aquesta iniciativa pretenem recolzar les mares treballadores i els treballadors que decideixen augmentar les seves famílies: una decisió que va deliberadament en contra de la tendència, atès que avui, cada cop més, hi ha parlen d'acomiadaments de mares treballadores", va comunicar el director del centre Domenico Vuolo qui va brindar una anàlisi sobre la situació actual de natalitat a Itàlia.

La campanya es va posar en marxa el passat mes de maig i es va anunciar a través d'una carta. Tot i això, són molt poques les empreses que han volgut participar en la iniciativa i introduir aquesta mesura.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: