Els desorbitats preus de la revenda d'entrades pel concert de la Taylor Swift

per Redacció, el 17 de juliol de 2023 a les 11:20
Hi ha molta expectació pel concert de Taylor Swift a Madrid, ja que fa més de 10 anys que no fa un concert a Espanya. La majoria de persones que han intentat aconseguir una entrada pel concert del dia 30 de maig de 2024 s'ha quedat sense i ara es venen en revenda a preus elevadíssims.

S'ha detectat un gran nombre de revenedors a les xarxes socials i mercats secundaris d'entrades, però cal recordar que les úniques entrades oficials es venen a Ticketmaster, el qual ja ha anunciat i ha volgut deixar molt clar que la revenda d'entrades està prohibida.


Tot i els avisos, la revenda de les entrades segueix. Les entrades de primera fila amb pase VIP ronden els 3.000 euros a StubHub, una coneguda web de revenda, on fins i tot s'han registrat preus de fins a 8.000 euros.

Cal remarcar que els preus originals de les entrades rondaven entre els 70 i els 600 euros. I recordar que comprant bitllets de revenda existeix la possibilitat d'estafes i obtenir bitllets falsos. A més, és necessari que el nom de l'entrada sigui el mateix que el de l'assistent per tal que sigui vàlida.

 

 
Degut a la gran demanda, les swifties espanyoles han iniciat un change.org per aconseguir que l'artista tregui una segona data al país. 



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: