Els trucs més efectius per refredar la casa els dies de més calor

per Redacció, el 16 d'agost de 2023 a les 08:00
Estar fresquet/a a casa sense aire condicionat pot ser difícil, però no és impossible. Com a mínim això és el que diu l'expert en habitatges Goodell David a BestLife, on explica els passos a seguir per no passar tanta calor.

El primer que cal fer és apagar els electrodomèstics que produeixen calor durant les hores més caloroses del dia. És a dir, millor que es posin rentadores o rentaplats a primera hora del matí o a la nit i no tenir res engegat a partir de les 12 del migdia.


També és important baixar les persianes per evitar que toqui el sol i s'escalfi la casa. Aprofita l'hora de fer una migdiada per quedar-te totalment a les fosques i així refredar una miqueta la casa. Això sí, fes-ho com més aviat millor, perquè de poc et servirà fer-ho a les 5 de la tarda.

Una altra cosa a tenir en compte és que les parets fosques absorbeixen més calor. Per tant, pintar-les d'un color clar com el beix o el blanc farà que la teva casa estigui més freda.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: