Vols aconseguir productes gratis del McDonald's? T'expliquem com

per Redacció, el 18 de juliol de 2023 a les 11:30
Aquesta tarda de dimarts 18 de juliol pots aconseguir un refresc mitjà o un gelat McFlurry gratis gràcies a una promoció molt especial que acaba de llançar McDonald's. Com ho aconseguiràs? Continua llegint que t'ho expliquem.

Aquesta oferta només és vàlida el dimarts 18 de juliol, entre les 17.00h a les 19.00h. Per obtenir qualsevol d'aquests dos productes gratis, l'únic que hauràs de fer és portar els teus bitllets del Monopoli tal com es mostra en l'anunci que ha fet McDonald's:




Això forma part de les promocions de Monopoly Summer, una col·laboració de les dues marques. On a més, sortegen automòbils Mazda 3, vacances al Carib, eScooters Sedgway, cadires i monitors per a jocs, televisors Hisense i molts altres articles.


Per participar en aquests sortejos has de recopilar les etiquetes dels productes de McDonald's i després utilitzar els codis corresponents en l'aplicació MyMcDonald's. I en aquest cas es pot participar del 18 de juliol fins al 31 d'agost.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: