Polèmica per l'organització del concert de Harry Styles a Madrid

per Redacció, el 18 de juliol de 2023 a les 10:50
El passat 14 de juliol, Harry Styles va fer el seu concert a Madrid i sembla que els fans van quedar molt decebuts amb l'organització de l'esdeveniment. Tot i això, cal dir que Harry Styles va actuar molt bé en tot moment i es va preocupar molt per la salut dels seus fans.

El primer problema que es van trobar els assistents va ser l'ingrés al recinte on es feia el concert. Una cua quilomètrica sota la calor de sol on diverses persones es van anar desmallant. A més, la situació no millorava massa dins el recinte, on el cantant es va veure obligat a parar diverses vegades el concert per poder avisar que hi havia gent desmallada i demanar que els anessin a buscar.


Moltes persones qualifiquen el lloc com a "lamentable", un camp sense instal·lacions per a protegir la gent del sol, de temperatures superiors a 40 graus o proporcionar accés a l'aigua.

A més, a causa de la grandària del lloc, hi havia "milles" de files, i les persones que arribaven en l'últim moment tenien problemes per a entrar i veure a l'artista, la qual cosa va arruïnar l'experiència de molts fans.


A més, la indignació dels veïns de Villaverde va ser un altre dels temes que es va tractar a la televisió. Segons alguns afectats, els veïns estaven tan enfadats pel "caos" dels concerts que van començar a tirar lleixiu als aficionats que acudien al concert en el recinte d'Iberdrola.

Els fans esperen que en esdeveniments futurs es prenguin mesures per a millorar l'organització i garantir una experiència més segura i còmoda per a tothom.

 
@spaceyclaudiar tengo tantas cosas que decir sobre la organizacion de este concierto y ni una buena pt1 #lifestyle #inspo #storytime #harrystyles #lot #loveontour #madrid ♬ sonido original - claudia✨


@emmageikie_

cuando vienen artistas tan grandes tienen que meterles en estadios con muchísima organización…es que luego nadie quiere venir a tocar a Madrid y es normal 🫠

♬ sonido original - Emma Geikie




Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: