Logotip de Adolescents.cat

La col·lecció de Barbie que està triomfant a Zara

per Redacció, el 19 de juliol de 2023 a les 10:00
El 17 de juliol va sortir a la venda la col·lecció de Zara x Barbie, molts articles de la qual es van esgotar ràpidament.

Aquesta col·lecció inclou roba tant per a homes com per a dones i es va inspirar en el color rosa i en la pròxima pel·lícula de Barbie dirigida per Greta Gerwig. Presenta molts conjunts diferents d'estil vaquer apropiats per a l'estiu, roba de bany, granotes, vestits i accessoris com bosses, sandàlies, bufandes i accessoris.

Encara que us surti la peça que voleu esgotada, està previst reposar, així que deixeu el vostre mail i quan n'hi hagi més us avisaran.

A més en la majoria de les botigues han muntat una caixa de Barbie perquè et puguis fer una foto.

Aquestes són algunes de les peces que es poden comprar:

 


Altres marques d'Inditex com Bershka o Stradivarius també han llançat una col·lecció inspirada amb la Barbie.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: