Maneres de desconnectar totalment aquestes vacances

per Redacció, el 29 de juliol de 2023 a les 06:00
Desconnectar totalment és molt difícil avui dia. Tens la idea que les vacances et serviran per centrar-te en tu i fer el que et ve de gust, però al final acabes enganxat/da al mòbil responent WhatsApps.

Quins són els passos per desconnectar durant les vacances? El primer pas és desinstal·lar-te totes aquelles aplicacions que no t'aportaran res. És a dir, aquelles relacionades amb la feina o els estudis. No vols rebre cap missatge ni del teu cap ni del teu tutor mentre gaudeixes d'un dia a la platja, així que millor que te les tornis a instal·lar quan sigui el moment.


Una altra cosa que pots fer és deixar el mòbil a casa sempre que tinguis un pla divertit. Per exemple, si vas de vacances a un hotel i pretens passar-te tot el dia a la piscina, pots deixar el mòbil a l'habitació de l'hotel. Ja tindràs temps de mirar Instagram després! I no pateixis si vols fer fotos, compra't una càmera analògica i ja publicaràs les fotos quan acabi el viatge.

Recorda que ambdues coses les pots fer el cap de setmana per aconseguir descansar i recuperar-te de tota la setmana, no només quan estàs de vacances.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: