Ariana Grande i Dalton Gómez han decidit divorciar-se

per Redacció, el 19 de juliol de 2023 a les 10:00
Després de dos anys de matrimoni, Ariana Grande i el seu marit Dalton Gómez han decidit divorciar-se, segons TMZ. Els problemes entre la parella van començar quan l'Ariana Grande va iniciar la gravació de "Wicked" al desembre de l'any passat, així que sembla que la separació no va ser una elecció impulsiva.

La cantant no ha parlat en públic sobre la ruptura malgrat haver estat vista recentment en la final de Wimbledon sense el seu anell de compromís.


Una font pròxima a la parella confirmava a la revista People que la parella "ha estat treballant discreta i amorosament en la seva amistat" i que portarien fent-ho des de gener, moment en el qual van prendre la decisió de deixar-ho.

Nombroses parelles conegudes han continuat sent amics després del seu divorci al llarg dels anys, la qual cosa demostra que és possible continuar tenint una relació positiva i respectuosa fins i tot després que una relació romàntica hagi acabat. Només el temps dirà si això passa entre ells.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: