El gest que confirma que Rauw Alejandro i Rosalía segueixen junts

per Redacció, el 19 de juliol de 2023 a les 10:30
Feia uns dies que circulaven rumors sobre que la relació entre Rauw i Rosalía no anava massa bé. Recentment, però, el cantant ha volgut desmentir-los mostrant públicament que el seu amor per la cantant catalana continua més fort que mai.

El nom de Rosalía va aparèixer en una story del cantant quan aquest deia: "Etiqueta a la noia més guapa que coneguis". Traient així a tothom de dubtes. I és que recentment, tots dos estan passant molt de temps separats per obligacions professionals.


Rosalia i Rauw Alejandro han aprofitat diverses oportunitats, incloses entrevistes i concerts, per a declarar públicament el seu amor.

Una altra parella que també ha volgut desmentir els rumors d'una possible ruptura, ha estat Aitana i Sebastián Yatra. En el concert que es va fer a Cap Roig i en el qual va assistir Aitana, el cantant no va dubtar a dedicar-li una de les seves cançons cantant-la a ple pulmó.

 
 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: