Per què és important que facis plans amb els amics aquest estiu?

per Redacció, el 10 d'agost de 2023 a les 08:00
Passar temps amb els amics té un efecte molt positiu en la nostra ment. Com indica un nou informe del Global Council on Brain Health, "passar temps amb amics és sorprenentment important per la salut cerebral a mesura que envellim", explica Sarah Lock, directora executiva del Consell i vicepresidenta sènior de l'organització sense ànim de lucre estatunidenc.

L'estiu és el millor moment per veure els amics, ja que els dies són més llargs i les ganes de fer plans augmenten. Fer excursions, anar a festivals de música, al cinema... idees ideals per sortir de la rutina, relaxar-te i desconnectar. I, si ets una persona que tendeix a preocupar-se per tot, notaràs que el teu humor millora molt després d'estar amb els amics.


Així doncs, comunica't amb els teus amics tot el que puguis. Encara que sigui digitalment, és millor això que res. L'important és que no perdis la relació i que aprofitis cada petita oportunitat per retrobar-te amb ells. També pots provar nous hobbies i així establir nous vincles, veuràs que el teu cervell t'ho agrairà.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: