Dylan Sprouse i Barbara Palvin s'han casat en secret

per Redacció, el 20 de juliol de 2023 a les 10:30
Dylan Sprouse i Barbara Palvin es van casar en secret a Hongria, el passat 15 de juliol, després de 5 anys de relació.

Es van casar al país d'origen de la model i ella bromeja que si no hagués estat així els seus pares l'haurien matat. A més, els hi donava la privacitat que ells volien. Una cerimònia privada on només van assistir familiars i amics més propers.


Cole, germà bessó de Dylan Sprouse, va ser vist prop de l'altar així que s'entén que va ser el padrí de les noces.

Dylan va explicar en una entrevista que "no teníem un planificador de noces, així que la Barbara i la seva germana van fer la major part de la planificació. L'única cosa que havia de fer, va dir, era presentar-me i pronunciar el nom correcte enfront de l'altar"


Tot i que van anunciar el seu compromís al juny, Dylan va declarar a la revista 'W Mazagine' que s'havien compromès el setembre de 2022, però que en aquell moment no volien fer-ho públic perquè la privacitat és vital per a ells.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: