Motius pels quals hauries de començar a tenir cites amb tu mateix/a

per Redacció, el 24 de juliol de 2023 a les 10:00
Estar bé amb un mateix és imprescindible per tenir relacions sanes. És per això que cal que treballis en l'amor propi i una bona manera és passar temps a soles i fer coses que t'agradin.

Com explica l'especialista Jourdan Travers a Psychology Today, saber com funciona el teu cervell, conèixer el teu estil d'aferrament, tenir clar què busques en una altra persona... t'ajudarà a entendre què vols en l'amor. Així doncs, intenta tenir cites amb tu mateix/a per "tenir una millor idea del que et fa feliç i del tipus de persones cap a les quals gravites de manera natural".


També és important que sàpigues estar sol/a, escoltant els teus pensaments. Hi ha molt poca que ho sap fer, ja que és molt fàcil treure el mòbil i omplir-te d'estímuls. Però realment és molt important parar un moment per escoltar-te, encara que hi hagi coses que et facin mal. És l'única manera de reconciliar-te amb els teus fantasmes i aconseguir ser feliç sense necessitar ningú al teu costat.

A més, avorrir-se és molt beneficiós perquè et fa ser més creatiu/va. Així, podràs trobar hobbies com pintar, fer excursions, llegir... Coses que no sabies que et feien feliç. Desenvolupar aficions també farà que tinguis més coses a oferir i siguis més independent quan estiguis amb una altra persona.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: