Troben a una nena a la frontera dels EUA amb l'ADN de 67 homes dins seu

per Redacció, el 19 de juliol de 2023 a les 11:30
Una nena de vuit anys intentava travessar la frontera amb els seus pares i altres migrants a la recerca d'un futur millor. Durant el camí, el grup va ser interceptat, per una banda de delinqüents vinculats amb el tràfic de drogues i van morir tots excepte la mare i la filla.

Uns dies més tard les autoritats estatunidenques les van localitzar i les van sotmetre a un examen mèdic estàndard.


La gravetat de l'abús de la nena es va descobrir durant els exàmens mèdics. En ells van descobrir que la nena havia estat violada i dins seu es trobava l'ADN de 67 homes diferents. La menor de 8 anys havia perdut la parla com a resultat de l'horrible abús que havia rebut. Es creu que els crits de la nena durant les nits en què va ser abusada són la causa de la seva incapacitat per a parlar.

Les autoritats estatunidenques emfatitzen que aquesta tràgica realitat no és única, ja que molts migrants que intenten ingressar il·legalment al país s'enfronten a experiències traumàtiques similars, encara que no han brindat informació addicional sobre el cas específic.


Aquest tràgic incident mostra que és molt important protegir els drets dels immigrants i col·laborar per a evitar que situacions inhumanes similars tornin a passar en el futur.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: