Ja pots provar Bard, la IA de Google

per Redacció, el 31 de juliol de 2023 a les 10:30
Ja està disponible a Espanya i a més de 40 països del món l'esperada intel·ligència artificial de Google: Bard.

Igual que el ChatGPT, aquesta permet que els usuaris es comuniquin amb un xatbot, que encara es troba en etapa experimental
, utilitzant un ordinador o un dispositiu mòbil.

Anteriorment, Bard només era accessible pels usuaris que estaven en una llista d'espera, però Google ha pres la decisió de finalitzar aquesta restricció i fer que Bard estigui disponible a tot el món. No obstant això, Espanya s'ha vist obligada a esperar una mica més a provar aquesta IA perquè la Comissió de Protecció de Dades d'Irlanda tenia preocupacions sobre la privacitat.

Per a promoure la innovació i la realització de les idees dels usuaris, Bard ha afegit recentment funcions com la capacitat d'afegir imatges a les consultes i modificar la longitud de les respostes, entre altres funcions.

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: