El gest que confirma la ruptura entre Goicoechea i Marc Bartra

per Redacció, el 20 de juliol de 2023 a les 10:00
Feia uns dies que es rumorejava la ruptura entre Goicoechea i Marc Bartra, i ara ells mateixos l'han confirmat amb un petit gest que han fet a les xarxes socials.

Tots dos s'han deixat de seguir a Instagram, la qual cosa significa que han perdut tota la comunicació a través d'aquesta xarxa social. Probablement, no volen saber res l'un de l'altre, no sabem si perquè han acabat malament o perquè, simplement, volen superar la ruptura a través de contacte 0.


Les sospites de què la parella no estava passant pel seu millor moment van començar quan, després de veure'ls fent mil plans junts, de cop i volta van deixar de publicar coses. Tot i això, les publicacions antigues segueixen al perfil de Marc Bartra, la qual cosa pot indicar que no han acabat malament.
 
@abelplanelles

Marc Barta y Goicochea podrían haber roto💔

♬ Los del Espacio - LIT killah & Tiago PZK & Maria Becerra & Duki & Emilia & Rusherking & Big One & FMK

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: