La nova funció de WhatsApp que et permetrà ocultar els teus xats

per Redacció, el 21 de juliol de 2023 a les 10:00
WhatsApp ha confirmat que oferirà la possibilitat de bloquejar els xats per tal que ningú a part de tu hi tingui accés. El seu funcionament serà molt senzill, ja que només caldrà buscar la conversa que vulguem protegir i seleccionar l'opció de "bloquejar".

És important, però, no confondre-la amb l'opció de bloquejar a la persona, ja que si no aquesta deixarà de poder enviar-te missatges. Així doncs, caldrà assegurar-se de què es tria l'opció correcta i, un cop bloquejada la conversa, desapareixerà de la llista principal de xats.


Igual que passa amb els xats arxivats, es crearà una carpeta pels xats bloquejats a la part superior de la pantalla. Allà és on trobaràs tots els xats que vols protegir de la resta de persones. Per accedir a la conversa caldrà posar l'empremta dactilar, el pin, la cara o un patró específic del dit, segons les opcions que ofereixi el teu telèfon.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: