L'accident que Shakira va patir rodant 'Copa Vacía'

per Redacció, el 27 de juliol de 2023 a les 10:30
En una recent entrevista, Shakira ha revelat un accident perillós que va passar mentre filmava el seu vídeo musical més recent, 'Copa Vacía', amb Manuel Turizo.

En aquest videoclip, la cantant es converteix en una sirena i hi ha parts del vídeo que estan rodades dins d'una peixera. Resulta, que aquesta es va trencar mentre estaven rodant i el set es va començar a inundar. Com la Shakira en aquells moments portava la cua de sirena, no podia sortir escalant, raó per la qual van necessitar una grua per poder treure-la.


Un succés que, com explica la cantant, l'havia advertit Turizo: "Manuel m'ho havia advertit, que s'anava a trencar la peixera. Jo li vaig dir que era impossible, que teníem uns estàndards de seguretat a prova de bales. Però el que ell va vaticinar es va complir".




Però aquesta no va ser l'única situació incòmoda a la qual es va haver d'enfrontar. L'artista ha compartit unes imatges del rodatge al seu Instagram i es pot observar com, mentre anava disfressada de sirena, una rata se la va apropar lentament i la va espantar tant que va haver d'interrompre la seva actuació.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: