Logotip de Adolescents.cat

Rachel Zegler es pronuncia sobre les crítiques racistes que rep per interpretar la Blancaneus

per Redacció, el 21 de juliol de 2023 a les 10:00
L'actriu Rachel Zegler, coneguda pel seu paper a "West Side Story", ha demostrat una vegada més la seva fortalesa enfront de les crítiques racistes que van sorgir després que fos seleccionada per a interpretar a Blancaneus en la nova versió de Disney.

Aquesta vegada, va utilitzar les xarxes socials per a deixar clar que no tolerarà comentaris racistes i discursos sense sentit. "Extremadament agraïda per l'amor que sento d'aquells que em defensen en Internet, però si us plau no m'etiqueteu en el discurs sense sentit sobre el meu càsting. Jo realment, no vull veure-ho", ha escrit.


No és la primera vegada que parla de les crítiques que rep per interpretar a Blancaneus sent una actriu de descendència hispana. Ha volgut aprofitar l'oportunitat per animar i demostrar que tothom pot ser princesa compartint en el tuit unes imatges d'ella de petita disfressada de vàries princeses: "Us deixo aquestes fotos! Espero que totes les nenes sàpiguen que poden ser princeses sense que res importi".
 
Halle Bailey, qui també es va enfrontar a crítiques racistes pel seu paper de "La Sireneta", no s'ho va pensar dues vegades per a expressar el seu suport a Rachel, dient que ella és la princesa ideal.
 



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: