Aquesta aerolínia veta a un jove per fer un truc per estalviar-se diners

per Redacció, el 25 de juliol de 2023 a les 12:00
Molts viatgers consideren que el preu del vol és un factor crucial a l'hora de fer plans de viatge. Algunes persones recorren a estratègies per reduir el cost, com podria ser el skiplagging, que implica reservar vols on es faci escala al destí final, ja que aquest tenen un cost reduït. Les aerolínies que ja coneixen aquest truc el tenen prohibit i fer-ho podria comportar greus sancions.

Això és el que li va passar a un jove de 17 anys, Logan Parsons, quan volia volar a Carolina del Nord des de Florida, però el vol directe tenia un cost de 400 dòlars. Va veure aleshores que, si volava a Nova York fent escala a Carolina del Nord, li sortia el viatge per 150 dòlars. Aconseguint estalviar-se així més de la meitat.


No obstant això, el personal de seguretat va descobrir que portava una identificació de Carolina del Nord i van començar a sospitar, raó per la qual el seu bitllet va ser cancel·lat i després el van portar a una àrea de seguretat.

American Airlines va prendre la decisió de vetar-lo de la seva aerolínia durant 3 anys i obligar-lo a comprar un vol directe.​


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: