Logotip de Adolescents.cat

Mor una influencer estatunidenca als 22 anys

per Redacció, el 21 de juliol de 2023 a les 10:00
Annabelle Hann, la influencer estatunidenca coneguda per explicar la seva vida universitària i compartir la seva rutina facial i capil·lar a Internet, ha mort a causa d'un atac epilèptic.

La seva família ha estat l'encarregada de donar la notícia a través de les xarxes socials i comunicar que ha mort a causa d'aquesta malaltia amb la qual vivia des de feia un temps.


"Estem compartint aquesta notícia amb profund pesar. Annabelle ha experimentat un episodi epilèptic i ha marxat al cel. Va lluitar amb això durant molt de temps i volia crear consciència al respecte, la qual cosa farem en el seu honor", ha dit la seva família a través d'Instagram.

I ha afegit unes boniques paraules: "Annabelle era bella i inspiradora i vivia la vida al màxim. Tots els que la van conèixer es van inspirar en la seva energia i la llum dins de la seva ànima que brillava tan intensament. Ella va ser, i sempre serà, molt estimada. Estem demanant les seves oracions de pau per a la família i amics durant aquest moment difícil, i perquè tots tinguem l'oportunitat de plorar".

 



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: