Shakira és acusada d'un nou frau

per Redacció, el 21 de juliol de 2023 a les 10:00
El jutge d'Esplugues ha obert una nova causa contra la Shakira. El magistrat l'imputa dos nous delictes de frau fiscal, que se sumen al procés que ja té obert.

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha detallat en un comunicat que aquesta vegada se l'investiga per dos presumptes delictes contra Hisenda per l'IRPF i el patrimoni de 2018.


L'equip de Shakira ha comunicat el següent: "Shakira no ha rebut cap notificació sobre la querella que avui els mitjans afirmen que s'ha interposat per l'exercici 2018. Una vegada més, com està passant durant tots aquests anys, és a través dels mitjans de comunicació com la cantant s'ha assabentat de la interposició d'aquesta querella, evidenciant la pressió mediàtica i reputacional a la qual es veu sotmesa. L'equip legal de la cantant no farà cap comentari fins que la notificació li arribi per les vies formals i legalment establertes".

I ha afegit: "Com és sabut públicament, i tal com es va notificar oficialment a la Hisenda espanyola, des de fa uns mesos Shakira resideix a Miami, per la qual cosa se li haurà de notificar personalment al seu nou domicili, d'estricte acord amb el que marca la Llei. Com ja s'ha traslladat en nombroses ocasions, Shakira defensa haver actuat sempre d'acord amb la llei i sota el consell. Ara està centrada en la seva vida artística a Miami i està tranquil·la i confiada en la resolució favorable dels seus assumptes fiscals".


El 20 de novembre l'artista s'haurà d'enfrontar a una possible pena de vuit anys de presó i 23 milions d'euros de multa. Ella, però, ja va aclarir que des de 2011 ha pagat impostos per valor de 90 milions d'euros a Hisenda pública.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: