El millor poble del món es troba a Catalunya

per Redacció, el 24 d'agost de 2023 a les 07:00

L'Organització Mundial del Turisme (OMT) ha nomenat a Rupit, un petit poble de Catalunya, ​​com el millor poble del món. Aquesta localitat de la comarca d'Osona s'ha distingit pel seu entorn muntanyenc i per l'extens patrimoni medieval que conserva. L'Església de Sant Miquel i el castell del segle XI són dues de les seves estructures més destacades, juntament amb els ponts de Can Badaire i el Pont Penjat.


Per a aquest reconeixement, l'OMT ha tingut en compte una sèrie de factors, inclosa l'estètica de l'entorn construït, la importància cultural i la responsabilitat amb el medi ambient. Una població que té un fort compromís amb el turisme responsable i el creixement sostenible.

La llista també inclou altres ciutats espanyoles com Guadalupe a Càceres i Alquézar a Osca.


A només una hora i mitja amb cotxe de Barcelona, ​​el petit tresor de Rupit és un destí de visita obligada per als amants de la història i els admiradors de la bellesa natural.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: