Logotip de Adolescents.cat

Mor el fotògraf Alberto Clavijo en caure d'un quart pis

per Redacció, el 24 de juliol de 2023 a les 10:30
El fotògraf Alberto Clavijo ha perdut la vida després de caure d'un quart pis mentre estava cobrint l'esdeveniment de 'RBD Smirnofff' al Parc Bicentenari.

La seva mort ha estat fruit d'un accident laboral. El periodista mexicà Daniel Bisogno ha difós a televisió i a les xarxes socials com va succeir la tragèdia: "Un company i molt estimat amic meu va caure des d'un quart pis. El van transportar en ambulància, però, malauradament, els metges de l'hospital espanyol al qual el van dur no van poder fer res per ell".


També va indicar que es podria haver evitat: "En aquests esdeveniments, on es preocupen tant per la vestimenta i el so, haurien de preocupar-se més per la seguretat dels periodistes. No hi ha pretext perquè l'Alberto estigués en un lloc on no hi hagués cap avís de perill. El lloc hauria d'haver estat protegit pels guàrdies de seguretat".
 
La marca de vodka Smirnoff ha publicat un comunicat a Twitter aclarint que ells no van ser els responsables d'organitzar l'esdeveniment i llançant tota la culpa a l'agència organitzadora de l'esdeveniment, Epik Talent (@talentindustry).

"Sabem que aquesta és una situació trista i difícil. Hem contactat amb les persones indicades i organitzadors de l'esdeveniment, per entendre el que ha passat i ajudar en aquesta situació. Cal aclarir que el grup, imatge de la campanya, no va formar part de l'organització de l'esdeveniment ni estava present al lloc quan es van produir els fets".


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: