Els problemes més comuns que sorgeixen en el sexe

per Redacció, el 25 de juliol de 2023 a les 06:00
La satisfacció sexual en una relació és molt important i per això moltes parelles decideixen acudir a teràpia de parella.

Com explica la sexòloga Jil Whitney a El Confidencial, els motius pels quals el sexe no funciona poden ser diversos. Un d'ells és el cansament, ja que després d'un llarg dia no sol venir gaire de gust tenir una nit de passió. Acabeu estirats al sofà mirant una pel·lícula i a poc a poc es va apagant la flama. Per això és important seguir tenint cites i dedicant-vos temps de qualitat.


L'avorriment també influeix. Si sempre practiqueu la mateixa postura és molt probable que perdeu les ganes de tenir sexe. Això no significa que hagueu de provar postures noves cada dia, però sí que estaria bé de tant en tant fer alguna cosa nova com un massatge eròtic o introduir alguna joguina sexual.

Un altre problema que ha detectat l'experta és que les parelles insatisfetes no es comuniquen correctament. La teva parella no pot saber el que t'agrada si no li dius i tampoc pots forçar-la a fer coses que no vol. Això és clau per tenir relacions sexuals satisfactòries.


I, finalment, les ganes de tenir sexe també poden ser un problema. Si, per exemple, la teva parella té molt desig sexual i tu estàs passant per una època d'estrès, la teva libido serà molt més baixa que la seva. Això pot conduir a frustracions i discussions. En aquests casos la comunicació també és molt important per tal de trobar maneres d'estar satisfets.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: