Troben a Johnny Depp inconscient a la seva habitació: què ha passat?

per Redacció, el 25 de juliol de 2023 a les 10:30
Johnny Depp i la seva banda havia d'oferir un concert el passat 18 de juliol a Budapest, però es va haver de cancel·lar després que l'equip mèdic trobes al nord-americà inconscient a la seva habitació d'hotel.

L'escenari estava preparat i les proves de so amb la banda s'havien dut a terme amb normalitat. Res indicava que Johnny Depp no podria acudir al concert i els seus fans van endur-se una desagradable sorpresa en descobrir la seva absència.


Tot i que podria tractar-se d'un problema de salut, tot apunta que el seu desmai va ser degut a un excés en la beguda d'alcohol. De fet, s'ha viralitzat una imatge on se'l pot veure bevent una copa poques hores abans del concert.

Cal recordar que el 2017 va sortir a la llum que l'actor es gastava 30.000 euros al mes en vi i que va confessar haver consumit drogues des de molt petit, la qual cosa es considera un clar senyal del seu alcoholisme.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: