Aquesta actriu va fingir la seva mort

per Redacció, el 27 de juliol de 2023 a les 10:30
Tots es van sorprendre quan la coneguda actriu Margot Robbie va revelar una broma infantil que li va fer a la seva cangur.

Acabaven de canviar de cangur i ella volia que tornés la que tenia abans, la qual tenia 16 anys. En canvi, però, s'havia de conformar amb la nova, que era bastant més gran. En un intent d'espantar-la, l'actriu australiana va decidir fingir la seva mort.


Va aprofitar que li havia demanat que es dutxés per planificar-ho tot i dur-ho a terme. "Vaig agafar un gran ganivet de cuina i quètxup. Em vaig tombar nua sobre les rajoles i em vaig cobrir el cos de quètxup, vaig posar el ganivet de cuina i vaig esperar com 45 minuts a què ella em trobés", va revelar. "Va valer la pena l'espera, perquè va sortir corrent i cridant de casa".

Aquesta no va ser l'única vegada que l'actriu va fer una broma d'aquest estil. Margot Robbie també va reconèixer que tenia un historial de lesions fabricades. En un cas, fins i tot, va fingir caure per les escales d'un centre comercial, incitant a la gent a telefonar a les ambulàncies.


Veiem que des de petita ja tenia aspiracions a actriu i aprofitava qualsevol moment per fer una broma i practicar l'actuació.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: