La Laura Escanes explica com va ser pujar a l'escenari amb l'Álvaro de Luna

per Redacció, el 25 de juliol de 2023 a les 17:00
El passat cap de setmana Álvaro de Luna va fer un concert al Zevra Festival i va pujar a la Laura Escanes a l'escenari per dedicar-li "Todo Contigo", una cançó que va escriure per ella.

La influencer no va poder evitar emocionar-se en veure com la seva parella li cantava la cançó davant de milers de persones. Va ser un moment molt màgic que va acabar amb un petó molt romàntic abans que la Laura baixes de l'escenari i l'artista acabes d'interpretar la cançó.

 
@lauraescanes Sigo sin superarlo 🩷 @Alvaro De Luna grasias x el video mi @miki picó y grasias @Zevra Festival ♬ sonido original - Laura Escanes

Després d'aquest moment tan especial, l'Álvaro de Luna va compartir una publicació al seu Instagram on deia: "De les coses més maques que m'han passat aquests dies és haver-te escrit una cançó. Tant de bo duri per sempre, tot i que si no és així vull agrair-te la bondat de la teva ànima, mirall en el qual em miro des que et conec. (...) El que sí que sé és que m'has ensenyat a estimar-me, a estimar bé, i a voler ser millor tota l'estona".

 
@elmurodelmurmuro Murmurillos🌟🌙Álvaro de luna saca a Laura Escanes en el escenario os parece romántico❤💬👇?. . #murmurillos #alvarodeluna #lauraescanes #romantico #escenario #cantante #influencer #viral ♬ sonido original - El muro del murmuro

La Laura Escanes també va compartir un vídeo del moment previ a pujar l'escenari on es pot veure com el públic la va animar a pujar. Al seu grup d'Instagram va narrar com va viure l'experiència i va assegurar que li va semblar "surrealista" i que "tot eren llums i escoltar la gent cantar" la va fer emocionar.
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: