Logotip de Adolescents.cat

Rosalía i Rauw Alejandro se separen després de 3 anys de relació

per Redacció, el 25 de juliol de 2023 a les 17:50
La revista People assegura que Rosalía i Rauw Alejandro s'han separat després de tres anys de relació.

El seu amor va començar l'agost del 2021 i el març del 2023 van anunciar que es casaven a través del videoclip de la seva cançó 'BESO', on es podia veure a la Rosalía emocionada amb un anell de compromís. Els seus fans es van mostrar molt entusiasmats per la notícia, ja que feien una parella molt bonica.


L'any 2022 la Rosalía va confessar a Teen Vogue que s'havia fet un tatuatge al peu que posava "RR", en honor a la seva inicial i la de la seva parella. En Rauw Alejandro també va revelar que s'havia tatuat el nom de "Rosalía" damunt del seu melic amb una lletra manuscrita.

A més, van treballar junts en un EP de tres cançons i van assegurar que si això no havia acabat amb la seva relació, res ho faria. De fet, en Rauw va confessar en una entrevista per la ràdio Alafoke de República Dominicana que li agradaria tenir un parell de fills amb l'artista.


Pel que fa al casament, la cantant va confessar que tenia previst començar a planificar-ho tot un cop acabés la gira i que volien alguna cosa tranquil·la. 

Ara, però, el mitjà mencionat anteriorment assegura que la parella ha decidit seguir camins separats. Tot i que de moment no hi ha cap confirmació per part dels afectats, la Rosalía va compartir fa pocs dies una foto on se la veia plorant i alguns l'han considerat una prova de la ruptura.
@abelplanelles

Rosalia y Rauw Alejandro han roto segun people💔

♬ BESO - ROSALÍA & Rauw Alejandro

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: