Una tiktoker mostra a l'assetjament de carrer que ha viscut a Tomorrowland

per Redacció, el 26 de juliol de 2023 a les 10:30
La tiktoker Andrea Garte ha estat aquest cap de setmana al festival de música Tomorrowland, a Bèlgica. Ha compartit tota la seva experiència a través del seu TikTok, tant els seus outfits i pentinats com l'assetjament de carrer que ha rebut.

La influencer ha publicat un vídeo on es pot observar com anava caminant sola cap al festival i uns homes li van començar a dir coses. Ella, amablement, els hi va dir: "no, gràcies", com a signe que volia que la deixessin tranquil·la, però van seguir cridant-li coses i mirant-la a mesura que s'allunyava.


"M'he sentit molt incòmoda. No tindríem per què aguantar això, no tinc per què aguantar això", deia en el vídeo. "Espero arribar i que em canviï el mood, o sigui ja he passat com l'entrada. No ho entenc, em posa molt trista que passin aquestes coses. Si li responc, com actuarà aquest home? Faig com que no l'escolto, però obvi que l'escolto. És una mica frustrant, la veritat".
 
@andreagarte

La triste realidad de muchas 💔

♬ sonido original - andreagarte

No és la primera vegada que la tiktoker mostra a les xarxes socials l'assetjament que rep. Recentment, va publicar un vídeo d'ella pujada a un taxi on s'escoltava com el conductor li feia preguntes incòmodes sobre la seva situació sentimental.
 
@andreagarte

Nunca sé cómo actuar en estos casos

♬ sonido original - andreagarte


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: