Aquesta podria ser la nova parella de Marta Díaz

per Redacció, el 26 de juliol de 2023 a les 11:30
Recentment, us informaven que la Marta Díaz i el seu nòvio, Sergio Reguilón, ho havien deixat. Ara comencen a circular rumors d'una nova relació amb el futbolista Joao Félix,  jugador de l'Atlètic de Madrid.

Els rumors sobre la seva ruptura van agafar força quan la Marta Díaz va acudir a un casament a Mallorca sense acompanyant. A més, una nova persona va aparèixer a la seva vida: Joao Félix. Es van començar a seguir a Instagram i ell li va donar like a moltes de les seves publicacions.


Encara que alguns asseguren que la Marta i en Joao ja es coneixien, sembla que els seus camins s'han tornat a creuar, sobretot durant els seus viatges a Eivissa, on es van retrobar i van decidir seguir-se a través de les xarxes socials.

Cap dels dos ha emès declaracions oficials sobre una possible relació i els seus seguidors estan ansiosos per saber la veritat. La Marta Díaz, sempre ha estat oberta a compartir la seva vida amorosa a les xarxes socials, així que s'espera que, en cas que hi hagi una relació, la confirmi a través d'una d'aquestes plataformes.


Fonts pròximes a l’influencer afirmen que actualment s'està produint un documental que conté informació sobre aquesta possible nova història d'amor.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: