El fil de Twitter que assegura que en Rauw Alejandro va ser infidel a la Rosalía

per Redacció, el 26 de juliol de 2023 a les 11:30
Ahir la revista People va assegurar que la Rosalía i en Rauw Alejandro ja no són parella. No van fer públics els motius, però una usuària de Twitter va explicar que el cantant havia estat infidel amb una model.

Actualment, el fil de Twitter ha estat esborrat, però a les xarxes socials es poden trobar captures de l'explicació. L'usuària @julianagarciaec va assegurar que en Rauw va posar les banyes a la Rosalía amb una model de la ciutat de Medellín.


"Resulta que a Medellín, el món del modelatge és molt petit. (...) parlaré sobre un parell de models reconegudes de la ciutat. Els hi diré Lalita i Venita. Elles dues són millors amigues, comparteixen tot. No només per ser models, sinó perquè han participat a realities, campanyes de moda...", va començar a dir.

"Aquest any, Rauw ha estat a la seva gira Saturno a Europa, Estats Units, Mèxic.... Una d'elles és super fan d'ell i per pura casualitat es trobava a Mèxic on ell feia un concert. Ella va estar al backstage, va poder conèixer el seu artista top, va gaudir del concert i quan va acabar endevineu: va marxar amb el susdit", va seguir explicant.


Segons revelava, van passar la nit junts i, com que li va explicar a la seva amiga Lalita, ho van acabar sabent totes les models. Fins i tot assegura que en Rauw va voler tornar a quedar amb ella, però que Venita "mai repeteix".
 
@angirospink Se me parte el 💔😭 #angirospink #rauwinfiel #rauwrosalia #chisme #rosalia #rauwalejandro ♬ Get You The Moon - Kina

Molts usuaris asseguren que està parlant de Valeria Duque, una model molt coneguda i molt fan d'en Rauw. De fet, va deixar un comentari a l'última foto de la Rosalía dient: "quan per Medellín?!", i moltes persones l'han interpretat com una burla cap a la cantant.
 
Tot això, però, són rumors i no hi ha cap prova que demostri que en Rauw ha estat infidel.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: