Així és la casa de Barbie a Galícia

per Redacció, el 18 d'agost de 2023 a les 09:00
Fa uns dies us parlàvem de la casa de Barbie que es podia llogar a Malibú. Ara, però, també et pots quedar a una casa de turisme rural a Corcubión, A Corunya, que també està inspirada en la nina.

Aquesta casa del segle XVII, situada al cor del poble pesquer de Corcubión, té l'estètica americana dels anys 50 que complementa perfectament la moda de Barbie. Podria aparèixer en una escena de la pel·lícula dirigida per Greta Gerwig, completa amb sofàs roses, parets de colors pastís i màquines de música de bar.


L'allotjament està equipat amb totes les comoditats necessàries, incloent-hi calefacció, xemeneia, cuina completament funcional, menjador, televisió i internet d'alta velocitat. Les mascotes també són benvingudes. Aquest pis té espai per a tres persones i es troba a prop de la platja de Quenxe.

La casa de somni de Barbie a Galícia et dona l'oportunitat d'experimentar com seria viure en el seu món, si alguna vegada has volgut fer-ho. Aquí podeu veure algunes imatges:

 
 
 



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: