Les coses que fan les parelles més felices

per Redacció, el 27 de setembre de 2023 a les 10:00
La felicitat d'una parella no té una fórmula secreta, però sí que hi ha una sèrie de coses que ajuden a fer que una relació de parella sigui saludable.

Com indiquen des de Poosh, tenir converses difícils en comptes de guardar-se les coses dins és molt important perquè una relació funcioni. Al final, la teva parella ha de ser una de les persones en qui més confies i t'hauries de sentir segur/a per parlar de tot, fins i tot de les coses més desagradables. A més, us ajudarà a connectar a un nivell més profund.


Una altra cosa que fa que una relació sigui saludable és acceptar la part de culpabilitat en els conflictes. És important que tots dos assumiu la vostra responsabilitat i treballeu per millorar la situació.

També és important entendre que la relació no ho és tot. És a dir, és una part molt important de la teva vida i, en certa manera, ha de ser la teva prioritat, però també t'has de centrar en tu mateix/a. Així mateix, també cal tenir present que les relacions canvien i que no passa res. Hi haurà etapes en les quals tindràs uns interessos diferents dels de la teva parella. És normal i no significa que la relació vagi malament o s'hagi d'acabar.


I, finalment, hi ha dos ingredients que sumen molt a la felicitat d'una parella. D'una banda, el desig de conèixer la pròxima versió de l'altra persona i, d'altra banda, afrontar la relació des de l'alegria i no des de l'angoixa.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: