Què has de menjar els dies de més calor?

per Redacció, el 5 d'agost de 2023 a les 10:00
Les onades de calor que vivim a l'estiu poden treure't l'apetit i suposar un estrès pel teu organisme. És per això que cal que durant aquests mesos adaptis la teva dieta a les condicions externes i que t'asseguris que estàs obtenint tots els nutrients que necessites.

Com indica la professora del grau en Nutrició Humana i Dietètica, Carmen González, de la Universitat de La Rioja, és important prioritzar les verdures i les fruites. Contenen molta aigua i això evitarà que et deshidratis. També s'aconsella combinar-les amb cereals, llegums, ous i peix. Les cremes fredes, les crudités i les amanides seran les teves principals aliades.


Cal tenir present que els aliments molt freds com els granissats, gelats, etc. poden ser contraproduents. Per tant, deixa de pensar que menjar-te un Calipo o fer-te una dutxa d'aigua gelada et refrescarà, perquè després encara tindràs més calor.

Així doncs, intenta tenir sempre una ampolla d'aigua a prop teu i menjar aliments que continguin molta aigua.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: