Desitjar tenir parella et fa infeliç: per què?

per Redacció, el 4 de setembre de 2023 a les 12:00
Hi ha dos tipus de persones solteres al món: les que estan felices soles i no necessiten a ningú al seu costat i les que estan boges per trobar l'amor de la seva vida. Un estudi ha demostrat que aquestes segones solen estar insatisfetes amb la seva vida.

Segons expliquen des de Trendencies, "l'estudi es va fer amb 3.057 adults d'entre 18 i 75 anys i sense parella romàntica que van respondre a preguntes sobre quant desitjaven una parella, com de satisfets estaven amb la seva vida i quin era el seu estil d'aferrament en les relacions".


Les respostes van confirmar que com més es desitjava una parella romàntica, menys satisfet s'estava amb la vida. A més, es va detectar que a partir dels 49 anys la insatisfacció i la infelicitat és molt més significativa.

Davant d'aquestes dades i tenint en compte que cada dia hi ha més persones solteres, caldria canviar la mentalitat i aprendre a ser persones més independents. Al final, l'única persona que necessitem per ser feliç és a nosaltres mateixos/es.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: